Sharnaaz Ahmad awal hari ini ada berkongsi video yang merakamkan dirinya sedang melakukan rutin kecergasaan di sebuah gim.

Menerusi Instagram TV, video yang mempunyai durasi selama 2 minit 15 saat itu, pelakon Polis Evo 3 itu secara langsung turut menjelaskan dia sejujurnya tidak berapa minat untuk melakukan senaman kaki kerana dia mempunyai banyak kecederaan di bahagian berkenaan.

IKLAN

“Ni sebelum solat jumaat punya cerita, yes aku kurang minat main kaki sebab aku banyak injury di bahagian lutut dan buku lali, masa muda muda dulu, jadi aku tak bleh main berat berat, kalau tak satgi pakai kerusi roda naya.

“So aku nak cerita ni super set leg squats, ringan je tapi bisa dia tuhan je lah tau.. sambil test headphones dari @edifier_malaysia yg sememangnya paduikk .. terbaik wei model ni #W828NB #edifiermalaysia.

IKLAN

“Lagu ni aku tujukan buat dinda yg jauh dimata tapi dekat dihati.. owner sendiri tau lah.. And special thanks to my main sponsers,” tulisnya sambil disusuli dengan kredit.

Bagaimanapun, lagu yang melatari video berkenaan turut sama mendapat perhatian netizen. Lagu Rindu Serindu Rindunya nyanyian kumpulan Spoon nyata memancing tumpuan.

Para peminat masing-masing memberi reaksi terhadap pemilihan lagu berkeaan.

View this post on Instagram

Ni sebelum solat jumaat punya cerita, yes aku kurang minat main kaki sebab aku banyak injury di bahagian lutut dan buku lali, masa muda muda dulu, jadi aku tak bleh main berat berat, kalau tak satgi pakai kerusi roda naya.. so aku nak cerita ni super set leg squats, ringan je tapi bisa dia tuhan je lah tau.. sambil test headphones dari @edifier_malaysia yg sememangnya paduikk .. terbaik wei model ni #W828NB #edifiermalaysia .. lagu ni aku tujukan buat dinda yg jauh dimata tapi dekat dihati.. owner sendiri tau lah.. And special thanks to my main sponsers @anytimefitness.hartamas @dietmonsta @sambalhitamkurangajaq @edifier_malaysia @solimaxx_ @bsfn_nutrition.my @garmin @garminmalaysia And special thanks to my trainer idola malaysia @dickyfazly and forever brothers @ammar_alfian

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Foto: Instagram Sharnaaz Ahmad