Selepas perkongsian foto Danish Hakim dan Marissa Dania bersama anak sahabatnya yang dikenali sebagai Light Km jadi perhatian, netizen mula mengandaikan kedua keluarga ini sudah rancang sesuatu untuk masa depan mereka.

Apatah lagi, Abby Abadi memohon doa agar usikan kedua-duanya berjodohan menjadi kenyataan suatu hari nanti.

Malah dia menyifatkan hubungan antara Danish Hakim dan Ida sebagai cinta antara benua.

Terkesan dengan komen netizen, Light Km yang mempunyai lebih 200k pengikut di laman Instagram meminta agar netizen memberi ruang buatnya dan anak-anak.

Fahamilah.

“Mereka masih bdk2..masa masih pjg. Biarkan mereka bersahabat dgn ikhlas. Biarkan mereka membsr mcm anak2 lain.

“Jarang jumpa jd bila jumpa..mak nya excited nak ambik gbr utk kenangan. Dorg depan2 tak berckp pun. Duk jejauh.

“Sama mcm Adam…ada kata kesian. Kesian kenapa plak..anakku takde rupa ke…takde org nak ke. Dia cool je takde nak jiwang2..org lain lak jiwang…adoi lar anak aku busy sado kan diri..focus study utk masa depan lagi nak bg mak duit bebyk dulu.” tulisnya panjang lebar.

Lalu, netizen turut memberikan reaksi.

Foto : Instagram Abby Abadi, Light KM

Apa Kata Anda