Berkongsi resepi Daging Belado di laman Instagram miliknya, Nana Mahazan mengakui, segala bahan dan gaya masakan adalah cara tersendiri dan berharap agar tiada yang mempersoalkan.

Malah dia menyatakan ini mungkin merupakan dua video terakhir masakannya.

Jelas hos popular ini, niatnya untuk berkongsi ada kalanya turut disusuli bersama komen negatif terlampau netizen.

“Ok ampun lmbt post.. kita bg bernapas skit.. kan?

“Ni Daging Belado.. saya xde lesung batu, so blend, so xlawa sgt belado tersebut.. oh well.. masuk tekak sedap sajork.

“btw im sharing my cara, kang ade yg kata salah lah, bukan gini lah.. kenapa cincin xbukak, etc etc.. yihhhhhh…

“Guys… Kalau post asik masak je kang bosan plak.. i think this will be my last 2 videos on #selauknana ok?

“InsyaAllah kalau rajin saya buat lagi.. but kdg niat nak share org komen ya ampun mcm kita xde perasaan eh? Haha… kesah pulak.. not becoz of that, just malas. So enjoy,” jelasnya panjang lebar.

https://www.instagram.com/tv/B5MG3qqFEXX/?igshid=1g76ssxn0qkhr

Meski ada segelintir yang mempersoalkan kebersihan menu yang dimasak kerana cincin yang dipakai, namun ada juga yang menyokong ibu kepada dua anak ini terus berkongsikan resipi.

Foto : Instagram Nana Mahazan