Pelakon Syafiq Kyle sudah pun genap berusia 27 tahun ini.

Lalu, bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang jatuh pada bulan Syawal tahun ini, pelakon berkenaan telah diraikan oleh kelab peminatnya di majlis rumah terbuka, dua minggu lalu.

Meski disambut lebih awal, namun kehangatannya tetap sama apabila pelbagai aktiviti menarik telah tersedia.

Apa pun, pada usia di bawah 30 tahun, bekas peserta Hero Remaja ini telah melakar sukses yang bukan calang-calang di dalam bidang lakonan.

Jadi, siapa lagi selebriti kita yang sebayanya? Jom stalk!

Ayda Jebat – 17 Mac 1992

Ruhainies – 27 Julai 1992

Emma Maembong – 27 Mac 1992

Amir Jahari – 31 Mei 1992

View this post on Instagram

Mesti ada antara korang yang sangat ingin nak belajar Guitar, Vocal dan buat lagu tapi mahal, kena belajar banyak teori dan rasa nak asah bakat korang kan?? Masaalah korang dah ada penyelesaiannya! Saya menyeru semua yang ada minat dengan muzik dan ingin mendalami muzik yang bukan sekadar hiburan. Saya ada buka kelas Basic Guitar, Songwriting dan Vocal pada sesiapa yang punya minat dan teringin nak mendalami seni. Kelas selama 12 Minggu bermula Julai ini, setiap subjek hanya RM 200 sebulan dan boleh bawak kawan-kawan sebab satu kelas maksimum 5 orang! Baik daftar sebelum kelas bermula, sebab bila kelas bulan Julai dan mula, kita takkan ambik pelajar lagi sampaila habis 12 minggu season 1 ni! Nak daftar contact Kartini – 016 878 9437 #amirjahari #siangdanmalam #pondokseni #malaysianmusic #guruvocal #guruguitar #gurusongwriting #seasonpertama #indiependent

A post shared by Amir Jahari (@amirjahariofficial) on

Kilafairy – 17 Mei 1992

Izara Aishah – 28 September 1992

View this post on Instagram

@madameizara NOAH ♥️

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Hafeez Mikail – 8 Ogos 1992

View this post on Instagram

Little throwback wont hurt

A post shared by Hafeez Mikail (@thehafeezmikail) on

Daler Yusof (31 Disember 1992)

Nabila Razali (13 November 1992)

Yang bakal menyambut hari jadi tu, happy birthday dari MH!

Foto: Instagram selebriti

Apa Kata Anda