Beberapa hari lalu, pelakon Mia Ahmad ada memuat naik sekeping foto di akaun Instagram miliknya sekaligus menjadi tanda tanya kepada peminat.

Menerusi entri berkenaan, Mia atau nama sebenarnya Samihah Ahmad Baderi memaklumkan telah berhenti memberi susu badan kepada anak pertamanya, Issa.

“Macam nampak besar lagi Issa dari mommy kat sini . Susu @rayyansusukambing_hq ada macam2 perisa untuk dicuba oleh bayi seawal 3bulan. Fav Issa mestilah yang coklat .

“Ni lah reason juga kenapa mommy stop bf, sbb Issa dah nak jadi abang. susu utk pregnant mommy pun ada tau!

Pada masa sama, Mia juga turut berkongsi foto percutian bulan madu bersama suami dan anaknya di Pulau Bali dengan berserta kapsyen ‘babymooninbaliagain’.

“Bali, AGAIN and AGAIN. #IzhaMiaIssa #babymooninbaliagain,” tulisnya.

Di samping itu, bintang berusia 31 tahun itu kelihatan sudah mempunyai ‘baby bump’ menerusi sekeping foto yang dikongsi oleh Mia di media sosial berkenaan.

“DPS-KUL-PD . Food hunting later. Makanan apa yang sedap dekat PD ni? #16weeks,” tulisnya.

Terdahulu, Mia atau nama sebenarnya Samihah Ahmad Baderi telah mendirikan rumah tangga bersama penjaga gol pasukan bola sepak JDT, iaitu Mohd Izham Tarmizi pada 13 Januari 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Sayf Issa.

Foto: Instagram Mia Ahmad