Pelakon, Saharul Ridzwan meluahkan rasa bangga dengan kejayaan isterinya yang kini sukses mengeluarkan krim bibir jenamanya sendiri.

Di samping itu, bintang drama bersiri Camelia ini turut berkongsi cerita tentang kisah isteri, Qaabila Deena Emir Mohammed yang tidak putus usaha dalam menjayakan produk terbarunya itu.

IKLAN

“RAMAI2 WISH GOOD LUCK BOLEH? Im so proud of you sayang, dalam 2 bulan ni, struggle betul awak nak siapkan lipcream awak ni.

“Photoshoot sorang2 ke sana sini meeting sorang2.

IKLAN

“Sy tolong mana yang boleh je sebab shooting kan, bila suruh tunggu awak ckp semua boleh buat, takut nanti tak dan siap kan. Jaga anak lagi, bawak baby dalam perut lagi.

“Alhamdulillah, hari ni settle satu kerja dengan shopee. Sy doakan semuanya Allah permudahkan utk awak sayang.

“Good luck sayang, Ingat satu benda, Allah selalu ada dengan orang yang berusaha, tawakal dan buat sesuatu dengan niat yang betul. Doa suami awak selalu ada dengan awak. Amin Ya Rabb.

“P/s: ni dia terbaring sleep kepenatan. Kita tengok je muka dia dengan penuh kasih sayang @deenaemir @qaabilabeauty @qaabila.hq,” tulisnya.

View this post on Instagram

RAMAI2 WISH GOOD LUCK BOLEH? ❤️ . Im so proud of you sayang, dalam 2 bulan ni, struggle betul awak nak siapkan lipcream awak ni. Photoshoot sorang2 ke sana sini meeting sorang2. Sy tolong mana yang boleh je sebab shooting kan, bila suruh tunggu awak ckp semua boleh buat, takut nanti tak dan siap kan. Jaga anak lagi, bawak baby dalam perut lagi. . Alhamdulillah, hari ni settle satu kerja dengan shopee. Sy doakan semuanya Allah permudahkan utk awak sayang 🥰 . Good luck sayang, Ingat satu benda, Allah selalu ada dengan orang yang berusaha, tawakal dan buat sesuatu dengan niat yang betul. Doa suami awak selalu ada dengan awak. Amin Ya Rabb. 🤲🏻 . P/s: ni dia terbaring sleep kepenatan. Kita tengok je muka dia dengan penuh kasih sayang 😌 @deenaemir @qaabilabeauty @qaabila.hq

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Sekadar informasi, Saharul telah berkahwin dengan Qaabila Deena Emir pada 16 September 2016.

Hasil perkahwinan tersebut, pasangan itu dikurniakan cahaya mata, Muhammad Luth Ali dan kini Deena sedang hamil anak kedua.

Foto: Instagram Saharul Ridzwan