Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri ada berkongsi fotonya yang sedang menikmati keindahan alami di resort yang diusahakan sejak beberapa tahun lalu, Sugeh Resort.

Malah penyanyi Cuba Bahagia ini turut memberi reaksi terhadap kecaman netizen selain berkongsi mengenai promosi yang ada di lokasi cuti-cuti miliknya itu.

“Mood holidy hari ni walapun teruk di kecam naitizen yg tiada hati perut.Selamat pagi korang semua, lawa tak tmpat ni?

IKLAN

“Harini abang menenangkan fikirkan di @sugeh.resort. Korang rasa cantik tak perrmandangan ini. Tenang tau. Seronok apabila melihat permandangan yang indah macam ni,” tulisnya.

Aliff pada masa sama turut berkongsi mengenai Perintah Kawalan Pergerakan yang kini memasuki minggu ketiga perlaksaan.

“Abang tidak boleh membayangkan kalau abang duduk di rumah tinggi mcm flat atau Arpatmen maklumlah tidak boleh pergi ke mana mana. , gym .. swing pool ke, serba serbi tutup. Serba serbi tutup. Mesti rasa bosan kan.

“Bilalah nak habis PKP ni. Nak bebas macam dulu. Terbang macam burung. Kalau korang nak bercuti dekat sini korang boleh followed Instagram @sugeh.resort Sebab kami sedang buat promosi potongan 50% harga serendah rm150 semalam, sampai mana musim bukan romandhan utk kemasukan lps raya atau covitt,” kongsi bapa kepada lima cahaya mata ini.

View this post on Instagram

mood holidy hari ni walapun teruk di kecam naitizen yg tiada hati perut😭Selamat pagi korang semua. .lawa tak tmpat ni?? . Harini abang menenangkan fikirkan di @sugeh.resort . Korang rasa cantik tak perrmandangan ini. Tenang tau. Seronok apabila melihat permandangan yang indah macam ni. Abang tidak boleh membayangkan kalau abang duduk di rumah tinggi mcm flat atau Arpatmen maklumlah tidak boleh pergi ke mana mana. , gym .. swing pool ke, serba serbi tutup. Serba serbi tutup. Mesti rasa bosan kan. Bilalah nak habis PKP ni. Nak bebas macam dulu … Terbang macam burung.. Kalau korang nak bercuti dekat sini korang boleh followed Instagram @sugeh.resort Sebab kami sedang buat promosi potongan 50% harga serendah rm150 semalam.. sampai mana musim bukan romandhan utk kemasukan lps raya atau covitt..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Foto: Instagram Aliff Syukri