Melayangkan status setelah sekian lama menyepi di laman Twitter, kata Erra Fazira, dia agak kekok dan keliru bagaimana memuat naik entri menerusi platform berkenaan.

Assalamualaikum.. TESTING! omg awkward giler.. dah lama tak main Twitter.. nak post pun tak tahu button mana.

“im sure skrg twitter dah upgrade. Dulu takleh tulis pjg2.. jenuh nak cut it short. skrg dah mcm bole je ni.. ni dah pjg dah ni,” tulisnya.

Netizen nyata teruja dengan kelibat primadona Melayu ini dan memberikan reaksi.

Dan cukup melucukan apabila keterujaan netizen menunggu single terbaru pengacara Mingguan Wanita ini disambut dengan nada gurauan.

Erra baru sahaja pulang dari mengerjakan haji beberapa minggu lalu di tanah suci.

Foto : Instagram Erra Fazira