Pelakon dan penyanyi, Azza Elite ada berkongsi cerita perihal tentang sahabat dan hubungan sesama rakan di dalam perniagaan. 

Hal itu dikongsikan bintang ini di akaun Instagram miliknya.

Kongsi pelakon berusia 42 tahun ini, dia meluahkan rasa syukur kerana memiliki sahabat yang menjalinkan hubungan baik bersamanya.

“kupersembah kan kepada mu .. #kaftanrichpeople alhamdulillah nikmat Allah dtg dlm pelbagai bentuk.

“Antaranya dikelilingi sahabat yg sentiasa ada untuk support dan beli apa saja produk kak za buat . mereka di sekeliling kak za. kdg kdg kak za rendah diri.

“Tapi deme ni x bg can aku feefeling rendah diri.. aiseyman!,” tulisnya. 

IKLAN

Di samping itu, Azza tutut memaklumkan beberapa nama rakan selebriti yang sentiasa menyokong perniagaan yang diusahakan.

Antaranya termasuklah Jozlynn, Fasha Sandha, Sharifah Shahirah dan Zalif Sidek.

“Tapi itu lah dia rezeki yg Allah kurniakan pada kak za. dikurniakan sahabat yg mulia hati . @jozlynnhanania pinjam tisu jap nk lap air mata.. kagum melihat kejayaan mereka suami isteri. walaupun terbang tinggi tetapi masih melihat rumput dibumi. aghh cenggitu.

“Kalau dtg umh mereka ko x kan dibiarkan pulang tampa bawak tupperware.. eh ..  sama gak mcm @kam2u my model rich people mkn 2 kali siang and mlm. also same like my girl @fashasandha always buy bnyk bnyk.

“Sampai sogan den.maklum lah tahap rendah diri den meminta ya cam nk balik cepat jumpa sb segantq #therichpeoplefamily for bein there to support me.. kak @shieraijoy and kak @jalenar_e_j_a_b m coming to u soon.

“Terima kasih semua.. ai lebiu .nah kita bg  sesambil nk restock baju kunin paling dikehendaki .

“#kaftanrichpeople #kaftanhavehave sesambil dgr lagu @anuarzain70 dlm keta .. nk anto cod.. siap berenti keta sb nk type.. diiringi lagu sedih syahdu.. maka @zalifsidek pun tepon nk oder satu.. m coming to u also adikknya sekian terima kasih ..#azzahelite,” tulis Azza menerusi kapsyen di Instagram. 

View this post on Instagram

kupersembah kan kepada mu .. #kaftanrichpeople alhamdulillah nikmat Allah dtg dlm pelbagai bentuk.. antara nya dikelilingi sahabat yg sentiasa ada untuk support dan beli apa saja produk kak za buat . mereka di sekeliling kak za. kdg kdg kak za rendah diri .. tp deme ni x bg can aku feefeling rendah diri.. aiseyman !! tp itu lah dia rezeki yg Allah kurniakan pada kak za. dikurniakan sahabat yg mulia hati . @jozlynnhanania pinjam tisu jap nk lap air mata.. kagum melihat kejayaan mereka suami isteri. walaupun terbang tinggi tetapi masih melihat rumput dibumi. aghh cenggitu .. kalau dtg umh mereka ko x kan dibiarkan pulang tampa bawak tupperware.. eh .. 🤣 sama gak mcm @kam2u my model rich people mkn 2 kali siang and mlm🥰. also same like my girl @fashasandha always buy bnyk bnyk.. sampai sogan den.maklum lah tahap rendah diri den meminta ya🥰cam nk balik cepat jumpa sb segan🤣tq #therichpeoplefamily for bein there to support me.. kak @shieraijoy and kak @jalenar_e_j_a_b m coming to u soon.. macih semua.. ai lebiu .nah kita bg 🌺 sesambil nk restock baju kunin paling dikehendaki🌺🤣 . . #kaftanrichpeople #kaftanhavehave sesambil dgr lagu @anuarzain70 dlm keta .. nk anto cod.. siap berenti keta sb nk type.. diiringi lagu sedih syahdu.. maka @zalifsidek pun tepon nk oder satu.. m coming to u also adikknya🥰 sekian terima kasih .. . . #azzahelite

A post shared by Azzaelite❤️jadaqueen0174748991 (@azzaelite) on

Sekadar informasi, Azza atau nama sebenarnya Nor Azzarima Zawari dilahirkan pada 13 November 1978 di Kulim, Kedah.

Dia memulakan kerjaya seninya sekitar era 90-an dengan menganggotai kumpulan Elite sebelum aktif dalam dunia lakonan.

Foto: Instagram Azza Elite