Pelakon jelita, Reen Rahim ada berkongsi tips untuk mengekalkan kebahagiaan hubungan percintaan bersama pasangan.

Reen memberitahu kaum lelaki harus memberikan sepenuh perhatian kepada pasangan jika ingin menjalinkan hubungan percintaan.

Bukan itu sahaja, bintang drama bersiri Pujaan Hati Kanda ini berpesan adalah sangat penting untuk kaum lelaki membuatkan pasangan berasa gembira dan ceria selalu.

“Attention kepada para boyfriend

IKLAN

Dik perempuan nie senang je dik nk bg die happy . Make sure die makan on time(KENE SEDAP)

“Lepas tu,kalau die kate die dah gemok,ko jangan berani yea kan kegemukkan die,mampos die taknak makan,bile die tak puas makan.

“Dia tak happy,bile die tak happy mampos lah ko dik ..nak layan moody die,over thinking die,angin die,cemburu die semua serbe tak kene lah.

“sampai lah abang jamil mampos ko pon mampos.

“SEKIAN TIPS UTK ADIK2 yg tercari2 ape masaalah gf die.oh yes,lagi satu ATTENTION KENE 200% kat die baru lah ko aman dan makmur,if belum ready ko single je lah dulu dik.

“Ha perempuan yang baca caption nie jangan nk senyum2,BETUL KAN?,” tulisnya panjang lebar.

Foto: Instagram Reen Rahim