Pengarah dan penerbit terkenal, Michael Ang ada memuat naik satu rakaman video menerusi akaun Instagram miliknya.

Kongsi Michael, dia telah meluahkan pendapat mengenai isu yang masih hangat diperkatakan membabitkan usahawan kosmetik sensasi, Nur Sajat.

“Assalamualaikum semua ini untuk Jat Jat, Jat Jat kenapa kau minta maaf kat PU, Mufti? Tak payah minta maaf, tak perlu minta maaf,

“Apa yang kau perlu buat kau pergi jer dekat hospital, buat check-up buat segala ujian yang boleh buktikan kau seorang perempuan sebab kau kata kau perempuan kan? Mesti ada bukti yang kau tu perempuan,

IKLAN

“Lepas tu kau post dekat IG, kau post satu newspaper semua tunjuk laporan yang kau tu seorang perempuan,

“Haa tutuplah mulut Malaysia tak payah kau nak minta maaf sebab kau tak bersalah kalau kau perempuan,” katanya.

Malah, peminat juga bersetuju dengan kata-kata yang dilontarkan oleh pengarah drama bersiri Suri Hati Mr.Pilot itu.

Video: Instagram Michael Ang